Nexplus

NexPlus er et modul til KMD Nexus, som er certificeret og testet af Blue Solutions A/S. Det er derfor sikker data at opdatere korrekt i KMD Nexus.

NexPlus er udviklet af softwarevirksomheden Blue Solutions A/S, som er tredjepartsleverandør til KMD Nexus. Blue Solutions A/S har udviklet en lang række applikationer og analyseløsninger til kommuner, bl.a. til børn og unge med særlige behov og sundheds- og omsorgsforvaltninger for bl.a. at understøtte arbejdsprocesserne og skabe større overblik.

Nexplus' formål

Produktet er til for at give dig som bruger en effektiviseret arbejdsgang med alle typer nexus boliger i kommunen.
Vi har skabt et nemt overskueligt interface, hvortil man hurtigt kan få overblik over boliger og ventelister.

Bookingsystem

Vores bookingsystem gør det nemt at danne et overblik over beboere i de bestemte boliger, her vil man kunne se information om personen og boligen.

Nemt at sætte op

Programmet er tildelt en stor fællesoversigt af alle importerede værelset fra Nexus. Her kan man søge blandt hver af værelserne, og danne sig et overblik over leverandør og værelsestype.

Tildeling af person til bolig

Ved tilmeldning til venteliste på bolig, har vi lavet en menu, hvortil man kan oplyse specifikke behov, og ønsker til konkrete boliger

Valgfri kalenderliste og kalendernavne

Modulet er fleksibelt, så det kan blive tilpasset til ønskede behov. I dette tilfælde er oversigten kategoriseret, så boliger der tager højde for specifikke behov, ligger for sig. Det gør det nemt at både tildele individet til boligen og ikke desto mindre, hurtigt skabe overblik over, om der er plads eller om der er venteliste, som skal tilmeldes.
Farverne kan også kordineres efter ønske.

Nemt at implementere

Alle dataene placeres i jeres Nexus miljø. Det er nexus ressourceleverandørers værelser som opsættes, jeres indsats katalog som anvises, og borgerens data placeres på måden i vælger. 

Implementeringen er dermed meget simpel, da nuværende ophold kan importeres.